Навигација

Упутство за регистрацију

Добродошли на портал АЛМАГИ - Алумни Математичке гимназије!

 

Математичка гимназија жели да остане у контакту са свим својим бившим ученицима. Ако постанете члан АЛМАГИ заједнице, на једноставан начин ћете моћи да претражујете алумни базу. Свако ко је био уписан као ученик Математичке гимназије може да се региструје. То укључује и садашње ученике. Поступак регистрације за нове чланове:

 

1. На почетној страни сајта на десној страни се налази жуто дугме "Региструј се"

 

2. Када се кликне дугме "Региструј се" отвори се нова страница где треба унети тачно име, презиме, имејл и лозинку коју ћете у будућности користити за пријаву.

 

3. На свој имејл који сте уписали приликом регистрације добићете линк помоћу којег ћете активирати свој налог. Проверите SPAM фолдер.

 

4. Након регистрације пријављујете се уносећи имејл и лозинку.

 

5. У горњем десном углу ће писати ваш имејл. У падајућем менију се налази опција "Измени налог" који кликнете да би унели податке о себи.

 

6. Отвориће се формулар у који треба да унесете своје податке.

 

На порталу се налази Галерија фотографија где можете да поставите своје фотографије у оквиру формираних категорија (Чланови (ваше фотографије), Генерације (фотографије током школовања), Годишњице матура (фотографије са обележавања годишњица матура)).

Позивамо вас да постављате фотографије како би имали што више фотографија!

Back to top