Навигација

Донаторско вече

Драги Алмаговци,

завршено је пријављивање за донаторско вече!

 


Фондација АЛМАГИ Математичке гимназије организује донаторско вече са жељом да некадашњи ученици, али и сви пријатељи наше школе, помогну садашњим ученицима да свој таленат и упоран рад крунишу врхунским резултатима. Донаторско вече одржаће се 26. децембра од 20 до 23.30 часова у хотелу Хилтон, Краља Милана 35. Можете да учествујете онлајн тако што ћемо вас укључити у програм путем Zoom платформе или да дођете у хотел Хилтон.

СПИСАК ПРИЈАВЉЕНИХ

 

ОВАКО СМО ЗАМИСЛИЛИ

 

За оне који изаберу да онлајн учествују укључиваће се преко Zoom платформе. Приликом пријављивања у Напомени можете на наведете с киме желите да "седите" у виртуелној соби како би могли да ћаскате у паузама програма. Такође, учесници ће моћи да "шетају из собе у собу" како би могли да обиђу познанике (сви ће имати листу гостију за сваким "столом"). Молимо оне који су вични да раде са Zoom-ом да се приликом регистрације пријаве како би им евентуално доделили co-host привилегије да помогну менаџирању свог стола ако треба.
Позивамо Вас да учествујете у овом догађају, а ми ћемо се потрудити да свим учесницима програм буде занимљив.

Цена за присуство на донаторској вечери је 12 000 динара (100 евра).

 

Дођите да помогнете нашим талентованим и вредним ученицима! Поведите и своје пријатеље! Ако нисте у могућности да дођете уплатите за своје родитеље или познанике да они присуствују донаторској вечери! Молимо да се пријавите до 22. децембра (због организације).

Ако уплаћујете преко фирме наведите име фирме, адресу, меијл, контакт телефон. У прилогу се налази уговор. Молимо да га попуните у два примерка, потпишете и оверите и пошаљете на адресу: Фондација "Алмаги", Краљице Наталије 37, 11000 Београд. Један примерак, потписан и оверен са наше стране, послаћемо вам поштом.Уговор за правна лица (ворд)  (pdf формат) 

 

Back to top