Навигација

Донаторско вече

 

ЗАВРШЕНО ЈЕ ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА ДОНАТОРСКУ ВЕЧЕРУ!

Донаторска вечера одржаће се у понедељак, 23. децембра у хотелу CROWNE PLAZA у Београду. Окупљање ће почету у 19.30, а сам догађај ће да траје од 20 до 23.30.

Списак пријављених на донаторску вечеру 2019.

 


 

Фондација АЛМАГИ Математичке гимназије ће и ове године организовати добротворно донаторско вече са жељом да некадашњи ученици, али и сви пријатељи наше школе помогну садашњим ученицима да свој таленат и упоран рад крунишу врхунским резултатима. Верујемо да ће сви, који су у могућности, помоћи Математичкој гимназији да и даље остварује своју мисију. Један од начина је да се 23. децембра 2019. окупимо на донаторској вечери у хотелу CROWNE PLAZA у Београду. Окупљање ће почету у 19.30, а сам догађај ће да траје од 20 до 23.30. Предвиђен је кратак уметничко-забавни програм. Цена за присуство на донатосркој вечери је 12 000 динара (100 евра). Сва средства која преостану ће бити искоришћена за побољшање рада у Математичкој гимназији. Дођите да помогнете нашим талентованим и вредним ученицима! Поведите и своје пријатеље! Ако нисте у могућности да дођете уплатите за своје родитеље или познанике да они присуствују донаторској вечери! Молимо да се пријавите до 20. децембра до 12 часова (због организације).

 

 

Ако уплаћујете преко фирме наведите име фирме, адресу, меијл, контакт телефон. У прилогу се налази уговор. Молимо да га попуните у два примерка, потпишете и оверите и пошаљете на адресу: Фондација "Алмаги", Краљице Наталије 37, 11000 Београд. Један примерак, потписан и оверен са наше стране, послаћемо вам поштом.


Уговор за правна лица (ворд)  (pdf формат)

 

 

 

Back to top