Навигација

Донаторско вече

ОБАВЕШТЕЊЕ

Драги Алмаговци,

због тешке епидемиолошке ситуације одлучили смо да одложимо донаторску вечеру која је била заказана за 27. децембар.

Имали смо велику жељу и вољу да се и ове године окупимо, увелико се припремали, али ситуација је све сложенија, тако да смо проценили да је најбоље да донаторско вече одложимо за неко боље време (можда крајем фебруара).

Извините због овог одлагања, и нама је било јако тешко да донесемо овакву одлуку.

Желимо вам добро здравље у нади да ћемо се ускоро дружити у срећнијим околностима!

Ваша Математичка гимназија


 

Фондација АЛМАГИ Математичке гимназије је и ове 2020. године одлучила да организује добротворно донаторско вече са жељом да некадашњи ученици, али и сви пријатељи наше школе помогну садашњим ученицима да свој таленат и упоран рад крунишу врхунским резултатима.

Ситуација у којој се налази цео свет је врло тешка. Али, баш због новонастале ситуације и ми се морамо прилагодити новим условима рада. Зато нам је потребно да што пре скупимо средства за куповину опреме путем које можемо да организујемо квалитетну онлајн наставу (камере, графичке табле, лаптопове, звучнике, микрофоне....).

Донаторско вече организоваћемо у складу са епидемиолошком ситуацијом.

Донаторско вече одржаће се 27. децембра у 20 часова. Први пут организоваћемо live streaming тако да ћете моћи учествовати online. Ако епидемиолошка ситуација буде дозволила организоваћемо и вечеру у Crowne Plazi, за све који буду у могућности да дођу.


ОВАКО СМО ЗАМИСЛИЛИ

За оне који изаберу да online учествују укључиваће се преко Zoom платформе. Приликом пријављивања у Напомени можете на наведете с киме желите да "седите" у виртуелној соби како би могли да ћаскате у паузама програма. Такође, учесници ће моћи да "шетају из собе у собу" како би могли да обиђу познанике (сви ће имати листу гостију за сваким "столом"). Молимо оне који су вични да раде са Zoom-ом да се приликом регистрације пријаве како би им евентуално доделили co-host привилегије да помогну менаџирању свог стола ако треба. Такођер, ако епидемиолошка ситуација буде дозволила и ако се један део вечери одржи уживо у КраунПлази учесници могу да понесу слушалице и своје паметне телефоне/таблете на којима ће инсталисати Zoom. Доделићемо им линкове за све виртуелне столове па могу да се укључе у Zoom собе док седе за правим столом и успоставе контакт са пријатељима који су online.
Позивамо Вас да учествујете у овом догађају, а ми ћемо се потрудити да свим учесницима програм буде занимљив.

Цена за присуство на донаторској вечери је 12 000 динара (100 евра).

Дођите да помогнете нашим талентованим и вредним ученицима! Поведите и своје пријатеље! Ако нисте у могућности да дођете уплатите за своје родитеље или познанике да они присуствују донаторској вечери! Молимо да се пријавите до 24. децембра (због организације).

Ако уплаћујете преко фирме наведите име фирме, адресу, меијл, контакт телефон. У прилогу се налази уговор. Молимо да га попуните у два примерка, потпишете и оверите и пошаљете на адресу: Фондација "Алмаги", Краљице Наталије 37, 11000 Београд. Један примерак, потписан и оверен са наше стране, послаћемо вам поштом.ФОРМУЛАР ЗА ПРИЈАВУУговор за правна лица (ворд)  (pdf формат)


 

 

 

Back to top