Навигација

Донаторско вече

 

Поштовани,
 
завршена је пријава за донаторско вече.
 
Подсећамо Вас да ће се донаторско вече Математичке гимназије одржати у среду, 29. децембра од 17.30 до 21 час у КраунПлази. Окупљање је од 17 до 17.30 часова.
 
КраунПлаза је напоменула да, због епидемиолошке ситуације и мера које су на снази, понесете сертификат о вакцинацији или антигенски тест не старији од 48 сати.
 
Хвала на разумевању и видимо се.

Фондација АЛМАГИ Математичке гимназије организује донаторско вече са жељом да некадашњи ученици, али и сви пријатељи наше школе, помогну садашњим ученицима да свој таленат и упоран рад крунишу врхунским резултатима. Ситуација у којој се цео свет налази више од две године драстично је променила наше животе. Зато смо решили да ове године организујемо донаторско вече како бисмо се, пре свега, дружили, било уживо, било онлајн. Донаторско вече одржаће се 29. децембра у 17.30 часова у Краун Плази. Можете да учествујете онлајн тако што ћемо вас укључити у програм путем Zoom платформе или да дођете у Круан Плазу.

Донаторско вече организоваћемо у складу са епидемиолошком ситуацијом.


ОВАКО СМО ЗАМИСЛИЛИ

За оне који изаберу да online учествују укључиваће се преко Zoom платформе. Приликом пријављивања у Напомени можете на наведете с киме желите да "седите" у виртуелној соби како би могли да ћаскате у паузама програма. Такође, учесници ће моћи да "шетају из собе у собу" како би могли да обиђу познанике (сви ће имати листу гостију за сваким "столом"). Молимо оне који су вични да раде са Zoom-ом да се приликом регистрације пријаве како би им евентуално доделили co-host привилегије да помогну менаџирању свог стола ако треба. Такођер, ако епидемиолошка ситуација буде дозволила и ако се један део вечери одржи уживо у КраунПлази учесници могу да понесу слушалице и своје паметне телефоне/таблете на којима ће инсталисати Zoom. Доделићемо им линкове за све виртуелне столове па могу да се укључе у Zoom собе док седе за правим столом и успоставе контакт са пријатељима који су online.
Позивамо Вас да учествујете у овом догађају, а ми ћемо се потрудити да свим учесницима програм буде занимљив.

Цена за присуство на донаторској вечери је 12 000 динара (100 евра).

Дођите да помогнете нашим талентованим и вредним ученицима! Поведите и своје пријатеље! Ако нисте у могућности да дођете уплатите за своје родитеље или познанике да они присуствују донаторској вечери! Молимо да се пријавите до 27. децембра (због организације).

Ако уплаћујете преко фирме наведите име фирме, адресу, меијл, контакт телефон. У прилогу се налази уговор. Молимо да га попуните у два примерка, потпишете и оверите и пошаљете на адресу: Фондација "Алмаги", Краљице Наталије 37, 11000 Београд. Један примерак, потписан и оверен са наше стране, послаћемо вам поштом. Уговор за правна лица (ворд)  (pdf формат)


 

Back to top