Навигација

Буди хуман - за Филипов живот!

Опште

Филипу Дуганџићу (матурирао 1994) је крајем 2021. године дијагностикован злоћудни тумор панкреаса (Ц25.2 Неопласма малигнум панцреатис). Како би Филип наставио са хемотерапијама које држе болест под контролом неопходна му је помоћ свих хуманих људи у виду донација.

Упиши 1582 и пошаљи СМС на 3030 Једнократна помоћ 200 динара!

Специфично онколошко лечење аденоцарцинома главе панкреаса започето је у августу 2021. године када је урађена операција цефалична дуоденопанкреатектомија - Виплова (Wхиппле), једна од најкомплекснијих и најмутилантнијих хируршких процедура у дигестивној хирургији која подразумева уклањање жучне кесе, завршне трећине желуца и жучовода, дванаестопалачног црева и главе панкреаса. Након наведеног оперативног лечења спроведено је 12 циклуса хемотерапије које су завршене у августу 2022. године. Крајем јуна 2023. године уочена је промена у јетри секундарног депозита већих дијаметара услед чега је индиковано ригорозно праћење. Спроведена је стереотаксична зрачна терапија.

Како би Филип наставио са хемотерапијама које држе болест под контролом неопходна му је помоћ свих хуманих људи у виду донација.

Средства су потребна за наставак лечења, лекове и хемиотерапије. За Филипов живот! Будимо хумани! Помозимо Филипу!

Упиши 1582 и пошаљи СМС на 3030 Једнократна помоћ 200 динара!

Опширније

Слике

  • /uploads/attachment/vest/162/filip-dugandzic.png
Back to top